Groentenpakketten

Groentenpakketten

Bij Grondig Anders kan je wekelijks pakketten afnemen. Alle groenten, kruiden en fruit in dit pakket zijn ecologisch, biologisch en lokaal gekweekt en worden rechtstreeks van producent naar consument aangeboden.

Je bepaalt zelf welke groenten je afneemt, of je kiest voor een verrassingspakket. Dit kan in verschillende formules.

Formules:

 

Jaarabonnement: Je betaalt met je gezin (of alleen) tussen de 365€ en 500€ per jaar (al naar gelang wat je kan betalen) en kan elke week een pakket bestellen, dat je zelf ophaalt. Je kan ook genieten van de tuin en sommige activiteiten van “Grondig Anders”. Bij het begin van elk seizoen kan er voor een jaarabonnement gekozen worden.

 

Seizoensabonnement: In de zomer en in de herfst zijn er meer groenten en fruit beschikbaar dan in de winter en in de lente. Je kan seizoen per seizoen kiezen of je betaalt en een pakket afneemt.

  • Lentepakket: 120€ (21 maart tot 20 juni)
  • Zomerpakket: 150€ (21 juni tot 20 september)
  • Herfstpakket: 150€ (21 september tot 20 december)
  • Winterpakket: 120€ (21 december tot 20 maart)

 


Betalen: Kan op het rekeningnummer BE10 5230 8111 4004 op naam van “Grondig Anders” met vermelding van de formule waarvoor je kiest. Als het bedrag te hoog is, om in één keer te betalen, kan je gerust ook via maandelijkse domiciliering betalen.


Praktisch: Je krijgt elke week een bericht via WhatsApp. Je kruist dan concreet aan wat je in je pakket wil, of je kiest voor het verrassingspakket. Jouw pakket is dan beschikbaar op de tuin, op vrijdagavond, vanaf 15 uur, of indien anders, wordt dat in de WhatsApp-groep aangegeven.. Je kan je pakket daar ophalen op vrijdag of zaterdag.


Interesse: Vul onderstaand formulier in en we contacteren je snel